nieuws item

Première!

Nog 3 weekjes te gaan.. 1 oktober is het zover! De première van onze voorstelling “met de deur in huis vallen” in theater de Veluvine te Nunspeet. We zijn goed op weg met de afwerking van onze voorstelling.. een decor, repetities met regisseuse, de PR komt ook vol op gang… we hebben er heel veel zin in! Het belooft een hele mooie show te worden…
Grote drums, swingende djembé’s, maar ook warme marimba- en vibrafoonklanken en groovy body-percussion zijn terug te vinden in de voorstelling. We gaan proberen deuren te openen naar een “nieuwe stijl slagwerk”. De modernste technieken in elektronica worden live toegepast waardoor de show bijzonder verrassende sounds bezit. Daarnaast vinden we het van belang dat de voorstelling een feest is. Voor de onszelf, maar natuurlijk het meest voor jullie, de mensen in de zaal. Enthousiasme, humor en interactie zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten. We willen je meenemen naar de spannende, verbazingwekkende en grappige wereld van het slagwerktheater.

Komen jullie allemaal naar 1 van onze voorstellingen? Kijk in de agenda voor de data, en als je op je favoriete datum klikt, kom je meteen bij het theater terecht….

We hopen jullie allemaal te verwelkomen!!

Groet namens Framoja,

John